Pokličite nas
051 205 151

O nas

Prijeten družinski hostel, ki vsakega gosta sprejme kot člana družine, je nastal iz družinske hiše, v kateri je nekoč prebivala nona Hilda. Lahko bi rekli, da gre za hostel povezan s tradicijo in zgodovino, saj so bili pri nas vedno dobrodošli ljudje, ki so potrebovali prenočišče. Družinska hiša, tedaj z nono Hildo na čelu, je bila pravi mali raj, poln doživetij, tako za otroke, kot tudi odrasle.

Ker smo želeli to domačnost, igrivost in gostoljubnost naše none ohraniti še naprej, smo se odločili, da v njeni hiši uredimo prenočišča za goste, ki si želijo brezskrbnega oddiha v objemu narave in tradicije. Vsakega gosta sprejmemo odprtih rok in z nasmeškom na obrazu, saj je dobro počutje naših gostov, pri nas na prvem mestu!

Preživljanje dopusta v čudoviti dolini reke Soče, je odlična izbira za posameznike in družine, poskrbljeno pa je tudi za športne in adrenalinske navdušence. Seveda nismo pozabili na vaše štirinožne ljubljenčke, kateri so pri nas več kot dobrodošli!

Hildegarden hostel je sinonim za domačnost ter dobro počutje in veseli bomo, če boste svoje dopustniške dni, preživeli z nami!