Pokličite nas
051 205 151

Kulinarika

Poleg vseh naravnih lepot, ki jih nudi Tolmin z okolico, bodo na svoj račun prišli tudi gurmani. V samem mestu, kot tudi okolici se nahaja kar nekaj ponudnikov kulinaričnih dobrot.

V Tolminu in okolici je še nekaj drugih dobrih gostiln, picerij in kmečkih turizmov, do katerih vas bomo z veseljem usmerili na recepciji hostla Hildegarden.

Okrepčevalnica Tolminska korita

V najnižji vstopni točki v Triglavski narodni park, se nahajajo slikovita Tolminska korita. Okrepčevalnica, se nahaja ob samem vstopu v korita, gostom pa ponujajo izbrano kulinariko. Na njihovem meniju boste našli tradicionalne jedi z območja Tolmina in okolice, ribe, ponudbo jedi z žara in ostalo.

Gostišče Labrca

Gostinski lokal, se nahaja znotraj športno rekreacijskega centra Labrca, neposredno ob reki Soči. Vsak gost, ki jih obišče, od njih zagotovo ne bo odšel ne lačen, niti žejen. Nudijo vam pestro izbiro solat, tradicionalnih jedi, klasične hitre hrane, pa tudi za naše najmlajše imajo pripravljene otroške menije.

Letni vrt Pr'Jakču

Restavracija se nahaja na samem, v osrčju neokrnjene narave v majhni vasici na začetku Triglavskega narodnega parka, imenovani Zadlaz-Žabče. Ljudje, ki so jih že obiskali pravijo, da vsak kilometer do njih, upraviči neprecenljiv pogled naokoli. Prav tako pa slovijo po odlični kulinariki, ki zadovolji še tako zahtevnega gurmana.

Pizzerija Jezero

Pizzerija se nahaja v Mostu na Soči in slovi po odličnih pizzah daleč naokoli.

Restavracija Topli val

Za bolj zahtevne okuse, je vsekakor Topli val idealna izbira, saj kot članica Kobariškega gastronomskega kroga, restavracija vseskozi ohranja svoj sloves. Gre za restavracijo s tradicijo, katera že od nekdaj slovi po izvrstni sveži morski hrani.