Pokličite nas
051 205 151

Aktualno

Tolmin s širšo okolico je znan po številnih festivalih, ki se odvijajo predvsem v poletnih mesecih. Turiste v te kraje privabijo tako glasbeni, kot tudi športni festivali.

Dolina reke Soče je res nekaj posebnega in hkrati imenitnega. Razvaja vas s svojimi naravnimi lepotami, ponuja vam vpogled v preteklost in vas hkrati navda z adrenalinom. Ker je na tem območju še kar nekaj znamenitosti, prireditev in ostalega, česar nismo omenili, prilagamo povezavo, na kateri najdete vse potrebne informacije https://www.dolina-soce.com/.

Glasbeni festival na Šentviški planoti, 23. -26. 6. 2022

Šentviška planota se lahko pohvali z dobrodelnim festivalom Gora Rocka, ki se navadno odvija konec junija/ začetek julija.

Kreativni tabor Sajeta, 5. - 10. 7. 2022

Kreativni tabor Sajeta je festival, ki na enem mestu povezuje različne ustvarjalne prakse in izkušnje, od katerih osrednje mesto zavzema glasba.

Metaldays, 24. - 30. 7. 2022

Daleč naokoli poznan, največji slovenski metalski festival, ki se odvija vsako leto julija, na Sotočju v Tolminu. Festival traja teden dni in je pridobil status metalskih počitnic. V okviru tega festivala se nahajata dve plaži, kjer se lahko obiskovalci skopajo in sončijo. Piko na i celotnemu dogajanju pa da zagotovo prekrasna okolica Triglavskega narodnega parka.

Punck Rock Holiday, 8. - 12. 8. 2022

Čista strast, osvežujoča energija in adrenalin… Vse to in še več, je Punk Rock Holiday!

Ta festival je postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi. V okviru festivala je organizirano kampiranje, dve festivalski plaži, sproščena atmosfera in bogat festivalski program. Odvija se v prvi polovici avgusta.

Sama lokacija že od nekdaj privablja ljudi iz Evrope in s celega sveta, zaradi svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih ponuja.

Overjam international Reggae festival, 15. - 20. 8. 2022

V idilični naravi Tolmina ob sotočju Tolminke in Soče tudi letos reggae!

Festival pohodništva, 10. 9. - 2. 10. 2022

Vsako leto se v začetku jeseni, pod vodstvom vodnikov, v dolini Soče odvija festival pohodništva. Gre za pohod po poteh, na katerih lahko občudujete naravne lepote in spoznavate preteklost preko spomenikov. Pohodi so primerni za družine, kot tudi za zahtevnejše pohodnike.