Pokličite nas
051 205 151

Aktualno

Tolmin s širšo okolico je znan po številnih festivalih, ki se odvijajo predvsem v poletnih mesecih. Turiste v te kraje privabijo tako glasbeni, kot tudi športni festivali.

Dolina reke Soče je res nekaj posebnega in hkrati imenitnega. Razvaja vas s svojimi naravnimi lepotami, ponuja vam vpogled v preteklost in vas hkrati navda z adrenalinom. Ker je na tem območju še kar nekaj znamenitosti, prireditev in ostalega, česar nismo omenili, prilagamo povezavo, na kateri najdete vse potrebne informacije https://www.dolina-soce.com/.

Glasbeni festival na Šentviški planoti, 27. -30. 6. 2024

Šentviška planota se lahko pohvali z dobrodelnim festivalom Gora Rocka, ki se navadno odvija konec junija/ začetek julija.

Kreativni tabor Sajeta, 3. - 7. 7. 2024

Kreativni tabor Sajeta je festival, ki na enem mestu povezuje različne ustvarjalne prakse in izkušnje, od katerih osrednje mesto zavzema glasba.

Tolminator, 24. - 28. 7. 2024

Naslednik najbolj poznanega, največjega slovenskega metalskega festivala, se ravno tako odvija vsako leto julija, na Sotočju v Tolminu. Festival traja 5 dni in je pridobil status uglednih metalskih počitnic. V okviru tega festivala se nahajata dve plaži, kjer se lahko obiskovalci skopajo in sončijo. Piko na i celotnemu dogajanju pa da zagotovo prekrasna okolica Triglavskega narodnega parka.

Punk Rock Holiday, 5.+6. - 9. 8. 2024

Čista strast, osvežujoča energija in adrenalin… Vse to in še več, je Punk Rock Holiday!

Ta festival je postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi. V okviru festivala je organizirano kampiranje, dve festivalski plaži, sproščena atmosfera in bogat festivalski program. Odvija se v prvi polovici avgusta.

Sama lokacija že od nekdaj privablja ljudi iz Evrope in s celega sveta, zaradi svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih ponuja.